Den stora viktminskningslögnen: varför du inte går ner i vikt trots bantning
Hur jag upptäckte den verkliga orsaken till mina misslyckade dieter och gick ner 20 kilo på 12 veckor - utan hunger och jojo-effekt

Det var på min 48-årsdag när jag stod framför spegeln gråt.
Ännu en diet misslyckades.
Än en gång jag köpte en klänning att jag var tvungen återvända.
Och allt det, medan jag hade konsumerat endast 1 400 kalorier per dag i månader.
"Det är något fel på mig", tänkte jag.
”Det kan inte vara så att jag är den enda vid bordet som går utan allt – och fortfarande slösar inget! ”
Idag, tre månader senare, jag har gått ner 10 kilo.
Min energinivån är som högst det har varit på flera år.
Och för första gången på länge, jag mår bra i kroppen igen.
Hur uppnådde jag det? Svaret kommer överraska dig.
Hej, jag heter Barbara. Och jag vet precis hur du känner.
Efter min graviditet för 10 år sedan har jag kämpat med de extra 20 kilo det bara skulle inte försvinna.
Om du läser den här artikeln känner du förmodligen till denna kamp alltför väl.
Att ändlös spiral av:
- Den senaste trenddieten
- Den hyllade bantningsshaken
- Det "revolutionära" träningsprogrammet
Först föll kilona av. Och sedan? Stagnation. Och så småningom mer vikt än tidigare.
Jag behöver inte berätta hur det känns. Den skammen. Den förtvivlan. Den där känslan av misslyckande.
Men här kommer sanning:
DU har inte misslyckats.
DU är inte för svag.
DU är gör inget fel.
Anledningen till dina viktproblem ligger inte i dina matvanor.
Istället kan det vara en tyst plåga som miljoner européer lider av – ofta utan att veta om det.
Jag vet detta eftersom jag räknade tvångsmässigt kalorier i två år.
1 400 om dagen, proteinshakes, sallad, svältande.
Skalan? Rörde sig inte en tum.
Idag vet jag varför ingenting fungerade. Och ännu bättre: jag vet lösningen.
På bara 12 veckor har jag:
- Gått ner 10 kilo permanent
- mina blodvärden förbättrades
- fick mer energi än när jag var 30
Den bästa delen? Jag behövde inte svälta eller vända upp och ner på mitt liv.
Jag har lagt mitt hjärta och själ i detta ämne under de senaste åren och har letat som en galning efter en lösning på mitt problem.
Jag vill nu dela mina insikter med världen. För jag är säker det kommer att hjälpa dig också.
Hittills har jag kunnat behålla min målvikt utan ansträngning
Hur kom jag till denna upptäckt och vad betyder det?
Inte bara jag provade alla möjliga dieter, jag har också ätit vegan i 5 år.
Men varenda diet misslyckades.
Med de bästa dieterna gick jag ner mycket i vikt de första veckorna, men efter det slutade jag antingen gå ner i vikt eller det ökända jojo-effekt sätta in.
Du vet säkert hur frustrerande som är.
Det känns som att det finns en handbroms på någonstans i min kropp som hindrar mig från att gå ner i vikt.
Men det var inte allt: jag kände också allt tröttare och svagare.
Det var ganska svårt att inte komma in i en nedåtgående spiral här.
Med stort besvär släpade jag mig till gymmet två gånger i veckan.
Men inget blev bättre.
Jag hade redan gett upp hoppet och överlämnade mig till mitt öde.
Men ibland finns de viktigaste svaren där du minst anar dem.
För mig var det en klassåterförening.
Klassåterföreningen som förändrade mitt liv
Jag brukade vara med i volleybollaget, spela tennis och gå på alla sportevenemang.
Och nu? 20 kilo till på benen.
Jag kände mig desto mer nervös vid tanken på den kommande återföreningen.
Vad skulle mina tidigare klasskamrater tycka om mig?
Barbara som plötsligt tittar 20 kg tyngre?
Men ibland är det stunderna vi fruktar mest som vända våra liv.
På klassträffen satt jag bredvid min då bästa vän Sabine.
Efter examen från läkarutbildningen hade hon studerat medicin och träffat sin man Oliver – en känd nutritionist från USA, som nu praktiserade i Berlin.
När jag berättade för henne om fenomenet att jag inte kunnat gå ner i vikt på månader trots ett kaloriunderskott, ringde varningsklockorna direkt för henne.
Det lät bekant för henne.
Hennes man Oliver hade har redan varit tvungen att ta itu med detta många gånger. För honom var det allt annat än överraskande.
Sabine erbjöd mig då vänligt att komma till hennes mans praktik.
Det gjorde jag en vecka senare.
Den överraskande diagnosen som förändrade allt
Oliver välkomnade mig varmt till sin praktik och kom sedan direkt till saken.
När jag berättade för honom om min många misslyckade försök att gå ner i vikt, kom Oliver genast med sina misstankar.
Han förklarade att hos patienter som gå inte ner i vikt trots ett kaloriunderskott och som också ofta känna sig trött, i 9 av 10 fall ämnesomsättningen är orsaken.
Och särskilt ett organ ansvarar för metabolism:
Levern.
Det var därför Oliver lät mig göra ett omfattande blodprov första.
Två veckor senare var jag tillbaka med honom på hans praktik i Amsterdam.
Jag kommer aldrig att glömma detta ögonblick.
Med skakande händer höll jag mina blodresultat.
Mina levervärden visade något jag förväntade mig inte:
- Gamma-GT: 49 U/l (tydligt förhöjd)
- ALT och AST: Vid den övre gränsen
- Kolesterol och triglycerider: Något förhöjda

Förhöjda gamma-GT-, AST- och ALAT-nivåer kan indikera fettleversjukdom.
Diagnosen: En fettlever.
För att vara ärlig hade jag ingen aning om vad det betydde.
I mina tankar var fettlever något bara alkoholister får.
Hur fel jag hade.
Oliver upplyste mig: Fettlever är vår tids tysta epidemi.
En av fyra britter lider av det – de flesta av dem utan att veta det.
Eftersom det klassiska symptomet – a känsla av tryck i högra övre delen av magen – förekommer ofta bara med avancerad fettlever.
Mycket vanligare är symtom som t.ex misslyckade viktminskningsförsök trots kaloriunderskott, torr och kliande hud, överdrivet svettning och konstant trötthet.
Fettlever är uppdelad i tre stadier:
- Fettlever utan inflammation: I det här fallet är det vanligtvis ingen smärta, eftersom levern inte har några smärtreceptorer.
- Steatohepatit eller fettlever hepatit: En fettlever med inflammatorisk reaktion. Tryckkänsla i övre delen av buken, uppblåsthet och frekvent mättnadskänsla är några av symptomen på detta stadium.
- Levercirros: Från och med nu är sjukdomen inte längre reversibel!
Det uppskattas att nästan hälften av alla patienter i stadium 1 kommer att gå vidare till stadium 2.
Särskilt överviktiga personer lider ofta av fettlever.
Och det är nummer 1 hemligt gödningsmedel.
Varför? För att levern är vår metaboliskt centrum.
Föreställ dig levern som en gigantisk återvinningsfabrik.
Normalt sorterar den allt vi äter: fett förbränns, gifter utsöndras, hormoner regleras.
Men med en fettlever, detta sorteringssystem fungerar inte längre korrekt.
"Arbetarna" (våra leverceller) är helt överbelastad.
Vad händer då:
- Fetter är inte längre brände ordentligt
- Metabolismen saktar ner
- Toxisk ämnen ackumulera
- Kroppen lagrar mer fett
Levervärdena och deras betydelse
I mitt fall talade levervärdena ett tydligt språk.
Om gamma-GT värdet är förhöjt (i mitt fall var det 49 U/l), detta är ett tecken på en fettlever.
Om ALLA och AST är förhöjda är man ofta redan i stadium 2 – en inflammerad fettlever.
Men man bör också vara försiktig med levervärden: även om värdena ser bra ut, man kan drabbas av en fettlever. Särskilt kolesterolvärdet missförstås ofta.
Det är därför Oliver rekommenderar att du uppmärksammar dina symtom först.
Oförklarlig viktökning, eller ihållande magfett trots kaloriunderskott, samt svår trötthet även efter tillräcklig sömn är bland symptomen.
Ofta, fettlever är ett resultat av ohälsosam kost eller tar starka mediciner för att behandla andra sjukdomar.
I medicinska termer kallas det NAFL – alkoholfri fettlever.
Socker spelar också en stor roll.
Oliver visade mig följande studie om detta.

Den här studien visade det hög konsumtion av fruktos och socker kan leda till fettlever och till och med störa tarmmikrobiomet.
Problemet med det? Nuförtiden är det så nästan omöjligt att undvika socker och sockerhaltiga ämnen.
De livsmedelsindustrin nu "gömmer" socker i ingrediensbeskrivningarna för många livsmedel.
Där hittar man istället för socker ord som maltos, laktos eller majssirap.
Även till synes hälsosam mat som t.ex granola barer eller olika lätta produkter falla offer för detta.
Ja, till och med för mycket frukt eller smoothies främja a fettlever.
Eftersom fruktosen i den omvandlas till socker och senare till fett.
Vilken ironi: människor köper en lätt yoghurt med extra lite fett för att äta hälsosamt, och i slutändan bara främja fettleversjukdom på grund av det tillsatta sockret!
"En ohälsosam kost, brist på motion eller annan sjukdom kan orsaka så kallad alkoholfri fettleversjukdom."
- Universitetssjukhuset i Zürich
Plötsligt blev allt vettigt:
- Varför jag inte gick ner i vikt trots att jag äter 1 400 kalorier
- De konstant trötthet
- De full känsla efter att ha ätit
- De uppsvälld mage
Min kropp var som en bil som körde med handbromsen på.
Oavsett hur hårt jag tryckte på gaspedalen (ät mindre, träna mer) – handbromsen (fettlever) förhindrade alla framsteg.
Oliver förklarade också för mig varför de många dieter hade gjort situationen ännu värre.
Radikala dieter är ren stress för levern.
Och a stressad lever lagrar ännu mer fett – en ond cirkel.
Det frustrerande: i de vanliga blodproverna hos husläkaren är de viktigaste levervärdena ofta inte testat alls.
Det är därför så många människor lever med en fet lever i flera år utan att veta om det.
De goda nyheterna: fettlever går att bota.
Levern är det enda organet i vår kropp som kan helt regenerera sig själv.
Du måste bara ge det rätt verktyg att göra det.

Sammanfattning hittills:
- 20-30 % av alla människor i Europa har en fettlever. Särskilt överviktiga drabbas av detta.
- Konstant trötthet, torr hud och klåda, samt problem att gå ner i vikt trots ett kaloriunderskott kan vara tecken på en fettlever.
- Fetma är relaterat till leverhälsa. En trög, överansträngd lever gör att mer fett lagras i kroppen, även om du inte konsumerar för många kalorier.
- Utan en frisk lever, det är otroligt svårt att behålla eller gå ner i vikt.
Fettlever kan botas
Enligt Oliver är det att bota en fettlever faktiskt ganska enkelt. Några av hans patienter lyckas till och med att göra det inom några veckor.
Däremot bör man inte lita på konventionella behandlingsmetoder, eftersom dessa ofta bara förvärrar problemet.
Leverfasta: Låter logiskt till en början – ät mindre, mindre fett. I verkligheten är det dock ren stress för levern. Under en två veckor lång fastekur med främst grönsaker och proteinpulver är levern ännu mer stressad. Resultatet? En jämn sämre metabol funktion.
Radikala dieter: En 800-kaloridiet eller andra extrema former av näring leder till en överlevnadsläge i kroppen. Levern lagras sedan ännu mer fett som en beredskapsreserv – precis motsatsen till vad vi vill.
Statiner (kolesterolsänkande läkemedel): Dessa receptbelagda läkemedel bara manipulera kolesterolnivåerna, men hjälp inte till att bryta ner fettlever. Ännu värre: studier visar att de kan minska viktiga näringsämnen som koenzym Q10 i kroppen.
Istället borde man aktivt förse kroppen och levern med näringsämnen som stöder levern i avgiftning och regenerering.
Tyvärr räcker inte enbart en hälsosam kost för att bota en fettlever.
Vår lever har den fantastiska förmågan att läka sig själv – men utan rätt näringsämnen saknar den byggstenarna för regenerering.
Det är också därför så många människor misslyckas.
De förstår inte att förändring i kosten enbart är inte tillräckligt för att effektivt regenerera levern.
Vad vår lever verkligen behöver är en kombination av tre saker:
- Särskilda aktiva ingredienser som stödjer naturlig avgiftning
- Högdos näringsämnen som påskyndar regenerering av leverceller
- Örtbaserade aktiva ingredienser som främjar nedbrytning av lagrat fett
De goda nyheterna: naturen har redan försett oss med alla dessa aktiva ingredienser.
Det handlar bara om att använda dem i rätt kombination och dosering.
Oliver använder en speciellt utvecklad fettleverbehandling för detta ändamål.
Detoxmetoden för fettlever
Fettleverdetoxmetoden var speciellt utvecklad av Oliver för personer som inte längre kan gå ner i vikt på grund av sin lever.
Inte bara är fettlever bryts ner, men andra organ som gynnar effektiv viktminskning stärks också.
Hit hör även till exempel det ofta underskattad galla.
Det speciella med det: du har inte att kämpa sig igenom en diet och metoden är baserad på 100 % naturliga ingredienser.
Fokus ligger på en normal, balanserad kost och dessutom naturens kraft används genom att riktad användning av mjölktistel, kronärtskocka och maskros rot.
Dessa naturliga ämnen har använts för leverhälsa i århundraden.
Vad som följer kommer säkert att förvåna dig.
Eftersom de ovan nämnda växterna redan har studerats i vetenskapliga studier i samband med fettlever.
Och den resultaten är helt häpnadsväckande:
Mjölktistel
Mjölktistel är en sann mirakelväxt när det gäller leverhälsa.
Den tillhör antioxidanta medicinalväxter. Detta innebär att det neutraliserar fria radikaler och minskar oxidativ stress.
När det gäller leverhälsa har mjölktistel nu undersökts mycket väl.
Särskilt anmärkningsvärt här är följande forskningsartikel från Italien:

Följande slutsatser kan dras från studierna:
- Mjölktistel främjar utsöndringen av gamla röda blodkroppar från levern
- Det neutraliserar gifter och restprodukter i leverns vener
- Det hindrar toxiner från att komma in i levercellerna
- Det främjar levern regenerering och bildandet av nya friska leverceller
- Hos djur kan den till och med skydda levern mot intag av vissa mediciner (t.ex. paracetamol), såväl som alkohol
- Det förbättras även produktion i levern och renar gallgångarna i levern
- Det stödjer levern i sin avgiftningsfunktion, speciellt i kombination med maskros och kronärtskocka
Det finns dock en andra, mycket mer imponerande studie:

Denna studie involverade 72 fettleverpatienter som tog den aktiva substansen silymarin (finns även i mjölktistel) två gånger dagligen.
Studien varade 3 månader och försökspersonerna undersöktes regelbundet för viktiga levervärden.
Det häpnadsväckande resultatet: att ta silymarin ledde till betydande förbättringar i ALLT, AST och gamma-GT värden!
Vi kommer ihåg: det är just dessa värden som indikerar en fettlever.
Även enligt ultraljud, försökspersonernas fettlever hade förbättrats.

Kronärtskocka
Även om mjölktistel är mycket lämplig för att förbättra AST-, ALT- och gamma-GT-värden, har ingen effekt på kolesterolnivåerna ännu påvisats.
Av denna anledning rekommenderar Oliver en annan medicinalväxt: kronärtskocka.
Kronärtskockan kan användas som en naturligt kolesterolsänkande medel, som denna studie visar:

Denna studie involverade 143 vuxna som tog kronärtskocksbladsextrakt dagligen i 6 veckor.
Resultatet: i genomsnitt kunde kontrollgruppen att sänka sina kolesterolvärden med 18,5 %.
Kronärtskockan har även positiva effekter på matsmältning och galla. Det förbättrar gallflödet och främjar bukspottkörtelns funktion.
Mest imponerande var dock denna studie, som tillskriver en leverskyddande effekt till kronärtskocka bladextrakt .
Det betyder att kronärtskocka skyddar leverceller och stimulerar regeneration:

Denna studie involverade 100 personer som hade fått diagnosen med fettleversjukdom.
Försökspersonerna konsumerade kronärtskocksbladsextrakt varje dag i 2 månader.
Resultatet: jämfört med placebogruppen, som inte hade tagit någonting, hade levern från kronärtskockagruppen bättre blodflöde och var mindre efter 2 månader.
Det är just därför Olivers metod fungerar så bra.
Du regenererar aktivt och skyddar din lever istället för att bara äta fettsnålt.
Resultatet: frisk lever och bättre kolesterol-, AST-, ALT- och gamma-GT-nivåer.
"Ingen diet i världen kan matcha kraften hos kronärtskockor och mjölktistel," sa Oliver.
Maskrosrot
Maskrosrot med den aktiva ingrediensen taraxacin är ett absolut insidertips.
Maskrosrotextrakt finns också i kapslarna i det höga förhållandet 4:1.
Taraxacin aktiverar produktion av galla, som leder till bättre ämnesomsättning.
Gallan spelar en viktig roll i kroppens fettförbränningsprocess.
Levern är ansluten till gallblåsan via gallgången.
Galla produceras redan i levern.
Denna vätska transporteras sedan via gallgången till gallblåsan.
Det är där vätskan lagras.
Från gallblåsan kommer vätskan sedan in i tarmen, där den hjälper till med matsmältningen.
Högkvalitativ galla är viktig för optimal matsmältning, men också för korrekt fettbearbetning.
Om detta inte finns (till exempel på grund av en fettlever) kan det leda till problem med matsmältning och bearbetning av fetter.
Eller kort sagt: ju bättre galla desto lättare är det att "bränna" överflödigt fett.
Dessutom, tack vare de bittra ämnen den innehåller, kan den också hjälpa mot uppblåsthet, mättnadskänsla och halsbränna.
Och hur är det med näring?
Oliver rådde mig att göra det minska min sockerkonsumtion.
Genom att anpassa din kost för att minska ditt sockerintag kan du förhindra att fettlever förvärras.
Du behöver inte helt ge upp socker och kolhydrater.
Oliver rekommenderar dock att konsumera inte mer än 50 g socker per dag.
Viktigt: En leverdetox bör inte ses som en diet. Det handlar inte om att tortera och svälta sig själv.
Istället siktar vi på en balanserad, normal kost.
Detoxmetoden för fettlever
För att tillämpa Olivers metod måste du följa dessa steg:
1. Förhindra att fettlever blir värre genom att minska din sockerkonsumtion.
2. För att regenerera levern. Till detta behöver du mjölktistel och kronärtskocka.
3. Förbättra gallan. Detta fungerar bäst med maskrosrot.

De 3 stegen av fettleverdetoxmetoden
Nu undrar du säkert, "Hur många kronärtskockor ska jag äta per dag?"
Det var precis det som gick igenom mitt huvud också.
Jag kan ge dig svaret: Du skulle behöva äta dussintals kronärtskockor för att få i sig tillräckligt med den aktiva ingrediensen.
Detsamma gäller för mjölktistel och maskrosrot.
Som tur var hade Oliver en superenkel lösning för det också.
Tillsammans med det europeiska familjeföretaget Greenleaf Blends utvecklade han produkten Lever Detox Blend utifrån studierna.
Den kombinerar alla ingredienser som är nödvändiga för leverns hälsa – och i perfekt dosering.
Oliver förklarade också för mig varför Liver Detox Blend skiljer sig så mycket från alla andra preparat jag provat hittills.
Det beror på den exceptionellt höga koncentrationen av de aktiva ingredienserna.
Medan många produkter helt enkelt innehåller växtpulver, använder Lever Detox Blend högdosextrakt.
Särskilt mjölktistelfröextraktet imponerade på mig.
Det finns i ett 25:1-förhållande – vilket betyder att det är det 25 gånger mer koncentrerad än den ursprungliga växten.
Den innehåller också 80 % av den viktiga aktiva ingrediensen silymarin, vilket är just det ämne som har visat häpnadsväckande resultat i alla dessa vetenskapliga studier.
”Många leverpreparat på marknaden har långt för lite silymarin, men kostar ofta tre gånger så mycket”, förklarade Oliver för mig.
"Var alltid uppmärksam på koncentrationen av extraktet - det gör att avgörande skillnad. ”
De andra aktiva ingredienserna är också högkoncentrerade: The kronärtskocka blad extrakt finns i en 5:1 förhållande, de extrakt av maskrosrot i en 4:1 förhållande.
Dessa koncentrationer är nödvändiga för att de aktiva ingredienserna ska kunna göra det utveckla sin fulla potential.
Det som också gav mig en känsla av trygghet: Lever Detox Blend är regelbundet testad av ett oberoende laboratorium.
Detta är en mycket viktig faktor, särskilt med leverpreparat.
Det som förvånade mig mest var dock oslagbar prisfördel för oss som användare.
Vem vet inte det? Någon dyr leverkur som kostar över 100 kilo och där man måste beställa flera kartonger på en gång.
Med produkten Lever Detox blandning det är annorlunda: En burk innehåller 60 kapslar. Du tar två kapslar per dag.
En burk med Lever Detox-blandning räcker för en månads leverbehandling!
Detta är bara 13.64 kr per dag. För att vara ärlig så har jag till och med gjort det mer att skona för min hälsa, så länge jag blir av med fettleversjukdomen, tänkte jag.
Det fanns också en rabatt på 3 månader behandling av upp till 929 kr! Detta löser sig kl 10.32 kr per dag.
Precis under 10.32 kr per dag för chansen att äntligen nå min önskade vikt och detoxa och rena min lever samtidigt?
Med ingredienser baserad på vetenskapliga studier?
Valet var lätt för mig: detta är mer än värt ett försök.
Mitt experiment med Lever Detox Blend börjar
När mitt paket med Lever Detox kom var jag glatt överraskad.
Istället för de vanliga billiga plastburkarna höll jag en högkvalitativ flaska i min hand.
Intaget var tänkbart enkelt: Två kapslar om dagen. Det var allt.
Jag valde genast 3 månaders paket.
Eftersom Oliver hade förklarat för mig att leverregenerering tar tid – det är ett maraton, inte en sprint.
De första positiva förändringarna inträffade redan efter den första veckan.
De eftermiddagens svacka som hade plågat mig i flera år helt enkelt försvann.
Den ständiga känslan av fullkomlighet efter att ha ätit hade också försvunnit.
Efter tre veckor blev det ännu bättre.
När jag klev på vågen trodde jag knappt mina ögon:
2 kilo minnen!
Den irriterande uppsvällda magen som plågat mig så länge försvann och även min huden såg fräschare ut, vilket min man också märkte.
Men för att göra experimentet mer spännande hade jag efter fyra månader ett till större blodprov gjort.
Resultatet var häpnadsväckande!
Min kolesterol var ner till 190mg/DL, fortfarande hög, men åtminstone inom referensintervallet.
Det överraskande var dock gamma-GT-värde, som för 4 månader sedan fortfarande indikerade en fettlever.
Mitt gamma-GT-värde sjönk från 49 U/l till endast 22 U/l.
Hos kvinnor måste värdet absolut vara under 40 U/l.
AST och ALT är också något förbättrade.
Det största genombrottet kom dock efter den andra månaden.
Det som tidigare var en nedåtgående spiral blev nu en uppåtgående spiral:
Frisk lever –> mer energi –> högre kaloriförbrukning –> mindre kroppsfett –> mindre fett på levern
Efter 3 månader gick jag ner 10 kg och har kunnat behålla vikten sedan dess.
Till slut släpptes handbromsen.
Det bästa var dock att jag kände mig för första gången på flera år som att träna igen.
Som om min kropp ville bli aktiv inifrån.
Min lever kändes bättre än någonsin tidigare.
Som du kan se: Jag är helt övertygad om Lever Detox-blandning.
Jag kan bara rekommendera det, prova det bara.
Du har inget att förlora. Du kan bara vinna på livskvalitet – även med garanti.
Greenleaf Blends erbjuder en 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Det är därför jag lägger en länk här till Greenleaf Blends webbshop, där du kan beställa exakt samma produkt.



Klicka på knappen nu och kontrollera tillgängligheten för Lever Detox Blend
Vad jag gillar med Liver Detox Blend
- Det är utvecklat av ett välrenommerat företag i Nederländerna.
- Sammansättningen har producerats av experter. Du kan se att aktuell ledande forskning har beaktats vid utvecklingen av produkten.
- Greenleaf Blends erbjuder produkten till ett rimligt pris. Andra lever komplex, som är av sämre kvalitet, kostar ibland 700-900 kr. per månad. Liver Detox Blend finns redan tillgänglig för 409 kr. per månad.
- Ingredienserna är naturliga och av högsta renhet och kvalitet.
- Förpackningens design är tilltalande.
- Jag behöver bara ta 2 kapslar om dagen för att bekämpa min fet lever sjukdom.
Tillägg
På grund av de många positiva reaktionerna har jag återigen besvarat ett antal vanliga frågor:
Hur skiljer Lever Detox Blend från andra leverprodukter?
Mjölktistelextrakt är mer koncentrerat i Lever Detox Blend än i de flesta andra leverprodukter. Kolin har också tillsatts, vilket saknas i många andra leverkomplex. Oberoende laboratorietester är särskilt viktiga för leverprodukter. Det råder ingen tvekan om att kvalitet och säkerhet garanteras här. Företaget Greenleaf Blends har ett mycket gott rykte i detta avseende. Till skillnad från andra företag av sitt slag ägs inte Greenleaf av ett gigantiskt kosttillskottskonglomerat som bara bryr sig om att maximera vinsten. Tvärtom: det är fortfarande ett familjeföretag som ägs av de ursprungliga grundarna. Detta återspeglas också i priset. Lever Detox Blend är betydligt billigare än jämförbara leverprodukter.
Hur lång tid tar det innan du ser eller känner de första förändringarna?
Växtbaserade näringstillskott har olika effekt på alla, eftersom varje kropp bestämmer hur den hanterar ingredienserna de innehåller. Därför är det inte möjligt att ge ett generellt svar. Det finns dock feedback från många kunder där de första effekterna rapporteras efter knappt 3 veckors regelbunden användning.
Kan jag också ta Lever Detox Blend utan fettleversjukdom?
Ja, Lever Detox Blend kan också tas förebyggande eller om man misstänker fettleversjukdom. Alla ingredienser är av naturligt ursprung. Människor som belastar sin lever genom diet, alkoholkonsumtion eller medicinering kan särskilt dra nytta av produkten.
Finns det en garanti?
Ja! Greenleaf Blends erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti. Om du inte är nöjd med produkten har du rätt till full återbetalning inom 60 dagar efter köpet, exklusive skatt och fraktkostnader.
Kommer jag att debiteras igen senare, eller är det här en prenumeration?
Du behöver inte oroa dig – detta är endast ett engångsköp. Vi har inga automatiska prenumerationer eller återkommande avgifter. Du har full kontroll, alltid. Om du vill beställa om senare kan du göra det när som helst – inga åtaganden krävs.